Sempro er blitt Vippspartner.

Sempro er nå Vipps integrasjonspartner

>Vær meg
>Vær 39 år gammel familiefar
>Nohobbies.jpg
>Noen måneder siden
>Finn ny hobby på YouTube
>Lasdirking.rar
>Søker etter lås-dirkesett
>And_he_scores.mp4
>Finner produkt
>Legger i handlekurv
>Fråder av glede
>Skal betale
>Bare kredittkort aksepteres.
>lommebok ligger i bilen.
>Finner annen hobby på YouTube  
>2 dager senere
>Løser Rubiks kube. 
 

Poenget? Hadde jeg sluppet å finne frem lommeboka her, så hadde jeg kjøpt låsdirkesettet. Hadde bare nettbutikken hatt  Vipps.  Dette er gjenkjennbart for mange, og nettbutikker går glipp av store verdier ved å ikke være fleksible. Her kommer Sempros partnerskap med Vipps inn. Sempro er nå  Vipps integrasjonspartner og med dyktige utviklere inhouse skal vi skape gode løsninger for kundene våre.  

Vippspartner


Vipps overordnede ambisjon er å begeistre hver dag gjennom forenkling. De skal gjøre betaling og identifisering befriende enkelt.  For å få dette til å flyte skikkelig og for å kunne tilby flere produkter for bedrifter rundt om i landet er man avhengig av gode partnere og samarbeid.

Sempro er en Vipps integrasjonspartner, og en del av dette økosystemet.


Hva er Vipps?


Vipps gjør det befriende enkelt å betale eller å identifisere seg. Vipps er blant de ledende betalingsløsningene i markedet. Men det er mer enn det. Det er blitt et verb på folkemunne. “å vippse noen” er dagligtale.

For å komme dit har Vipps tatt i bruk ny teknologi og samarbeidet med andre aktører. Det er mange systemer og ulike interesser som skal spille på lag for at folk skal kunne vippes penger seg imellom, betale i butikken eller logge seg inn for å sjekke selvangivelsen på en trygg måte.

I dag er Vipps det ledende selskapet innen smartbetaling i Norge. Gjennom sammenslåingen med BankID og BankAxept leverer de en rekke andre betalingsløsninger for person til bedrift, netthandel, faktura og betaling i butikk. Vipps er et norsk selskap som drar nytte av å være en del av et samfunn som raskt tar i bruk ny teknologi, bl.a. ved hjelp av partnere som Sempro.


Sempro er Vipps integrasjonspartner for Netthandel- Hva betyr det?


Sempro er et digitalbyrå, med tekniske utviklere som har spisskompetanse innen integrasjon og API-løsninger. Å tilby våre kunder muligheten for å benytte Vipps på sine netthandelsløsninger er en naturlig del av det å være en dyktig digital rådgiver.

Vipps utvikler kontinuerlig spennende løsninger for netthandel, og har på kort tid blitt landets mest ettertraktede betalingsmetode på nett. Sempro har den tekniske kompetansen for å kunne hjelpe kundene våre å integrere Vipps betalingsmetode på deres platform.


Litt fakta om Vipps og betaling på nett.


· I september 2019 betalte 1 million nordmenn 3 millioner ganger med Vipps i 3 500 nettbutikker.

· 3,6 millioner nordmenn har allerede Vipps, og de liker å betale med Vipps også når de handler på nett.

· Flere gjennomfører kjøpet når de ikke trenger å finne frem lommeboka

· Vipps støtter også kjøp utenfor kassen og abonnementsløsninger.


Kontakt Sempro for hjelp med teknisk utvikling


Ønsker du å gi kundene dine en enda bedre kjøpsopplevelse og få flere konverteringer? Sempro jobber med Vipps-integrasjon mot større netthandelsløsninger og skreddersydde tekniske løsninger, som en del av en omfattende strategi på nett.
 
Vi tilbyr ikke, pr i dag, oppsett av Vipps-integrasjon for bedrifter som ikke allerede er kunde, eller som ikke allerede har nettsiden sin eller teknisk løsning hos oss.

Dersom du ønsker å se på muligheten for å legge din netthandel eller nettside hos oss, Ta kontakt med oss i dag! Sammen ser vi på mulighetene for din virksomhet og et samarbeid om en strategi som gir resultater.. 


Innlogging med Vipps? 


Vi har implementert Vipps innlogging for Gudbrandsdal Energi og i den anledning lagde vi også en open source package for implementering av Vipps innlogging sammen med Laravel Socialite

Laravel Socialite er et rammeverk for innlogging med OAuth2 prinsippet. 

Packagen er open source og kan implementeres ved å følge denne guiden.

Våre viktigste leveranser

Strategi og konseptutvikling

Vi utvikler strategier og utvikler spennende innholdskonsepter som skaper resultater.

Innholdsproduksjon og SEO

Våre redaktører og kreatører lager kvalitetsinnhold til alle medieplattformer i samrabeid med vår SEO og analyse avdeling.

Annonsering og Performance

Vi drifter kampanjer og optimaliserer innhold for å nå resultater.

Design

Vi leverer effektivt og treffsikkert design – både på analoge og digitale flater.

Foto- og filmproduksjon

Vi leverer både store og små foto- og filmproduksjoner til reklame og markedsføringskampanjer.

Magasinproduksjon

Vi har lang erfaring med produksjon av større magasiner og advertorials.

Teknisk utvikling

Vårt in-house utviklerteam lager alt fra lekre, redaksjonelle sider til avanserte nettsteder, chatboter og applikasjoner .

Innsikt og analyse

Analyse og innsikt og et godt samarbeid med våre kunder er grunnmuren i alle våre produksjoner.

Drift av SoMe-kanaler

Vi tar oss av produksjon og drift av innhold i sosiale medie-kanaler.