Nettsider.

Vi utvikler moderne nettsider av høy kvalitet i tråd med kundens forretningsmål.

Nettsiden er ofte en potensiell kundes første møte med en merkevare. Det er her de gjør research. Det er her de bestemmer seg: Skal jeg kjøpe eller surfe videre? Her kan vi hente mye god innsikt.

Vi brenner for å utvikle moderne løsninger av høy kvalitet i tråd med kundens forretningsmål.

Nettsiden er ofte kundens første møte med en merkevare. Det er her de gjør research. Det er her de bestemmer seg: Skal jeg kjøpe eller surfe videre? Har du råd til å ha en nettside som ikke funker?

Nettsiden til din bedrift må gi et best mulig inntrykk av merkevaren eller bedriften din. Hjemmesiden må gi de besøkende en god brukeropplevelse, den må fungere på alle enheter og den må dukke opp i søkemotorer, da spesielt Google søk. I tillegg skal den være enkel å jobbe med, og den skal være rask og kostnadseffektiv. 

Design

+ Innhold

+ Teknologi

= Vår oppskrift på
suksess

Hva er poenget med en nettside 2019?

Når vi utvikler nettsider for våre kunder starter vi med å sette oss inn i kundens forretningsmål. Det er viktig at alt fra design og innhold til tekniske løsninger bygger opp under strategiene og planene som er lagt til grunn. Skal nettsiden opptre som en salgsmaskin, ved å skaffe nye leads eller konvertere direkte, eller skal den informere og inspirere med godt innhold? Skal den gi oss innsikt og mulighet til å samle data fra de besøkende? Hvordan skal den bygge et publikum over tid? 

Våre utviklere brenner for å utvikle moderne nettsideløsninger av høy kvalitet i tråd med kundens forretningsmål. Dette er en del av Sempro-prosessen

Åpen kildekode

Vi mener åpen kildekode er fremtiden og benytter dette i alle våre produksjoner. Vi forsøker å bidra til åpen kildekode med våre egne biblioteker når vi har anledning. Vi jobber aktivt med å holde oss selv oppdaterte på ny teknologi og vil til enhver tid levere fremtidssikre og trygge løsninger.

Følg oss på Github!

Gjør alt selv eller la oss gjøre jobben for deg!


Nettsider vi produserer, bestemmes som nevnt, av dine forretningsmål og strategien vi sammen blir enige om. Dersom det er viktig for deg å kunne endre og legge inn tekst og bilder selv i hverdagen, så lager vi løsninger hvor dette er hensyntatt.  

For deg som ikke har tid til dette i en travel hverdag, så er vår kjernekompetanse innhold og SEO.  Vi sørger for å ivareta og forbedre din digitale tilstedeværelse, din merkevare og din merkevares resultater når potensielle og eksisterende kunder gjør søk i Google og Bing, ved hjelp av god SEO. 

Kontakt oss.

Moss

Tykkemyr 1, 1597 Moss

post@sempro.no

69 87 71 77

Oslo

Nydalsveien 12, 0484 Oslo

oslo@sempro.no


La oss samarbeide om å skape fantastiske resultater for din bedrift!