Nettsider.

Vi brenner for å utvikle moderne nettsider av høy kvalitet i tråd med kundens forretningsmål.

Nettsiden er ofte kundens første møte med en merkevare. Det er her de gjør research. Det er her de bestemmer seg: Skal jeg kjøpe eller surfe videre? Har du råd til å ha en nettside som ikke virker? 

Vi brenner for å utvikle moderne løsninger av høy kvalitet i tråd med kundens forretningsmål.

Nettsiden er ofte kundens første møte med en merkevare. Det er her de gjør research. Det er her de bestemmer seg: Skal jeg kjøpe eller surfe videre? Har du råd til å ha en nettside som ikke funker?

Derfor er det uhyre kritisk at nettsiden gir et best mulig inntrykk av merkevaren eller bedriften din. Nettsiden må gi de besøkende en god brukeropplevelse, den må funke på alle enheter og den må dukke opp i søkemotorer, da spesielt Google søk. I tillegg skal den være enkel å jobbe med, og den skal være rask og kostnadseffektiv. 

Design

+ Innhold

+ Teknologi

= Vår oppskrift på
suksess

Hva er poenget med en nettside?

Når vi utvikler nettsider for våre kunder starter vi med å sette oss inn i kundens forretningsmål. Det er viktig at alt fra design og innhold til tekniske løsninger bygger opp under strategiene og planene som er lagt til grunn. Skal nettsiden opptre som en salgsmaskin, eller skal den informere og inspirere med godt innhold? Skal den skape leads eller dra data fra de besøkende? Hvordan skal den bygge et publikum over tid?

Våre utviklere brenner for å utvikle moderne nettsideløsninger av høy kvalitet i tråd med kundens forretningsmål. Dette er en del av Sempro-prosessen

Åpen kildekode

Vi mener åpen kildekode er fremtiden og benytter dette i alle våre produksjoner. Vi forsøker å bidra til åpen kildekode med våre egne biblioteker når vi har anledning. Vi jobber aktivt med å holde oss selv oppdaterte på ny teknologi og vil til enhver tid levere fremtidssikre og trygge løsninger.

Følg oss på Github!

Kontakt oss.

Moss

Tykkemyr 1, 1597 Moss

post@sempro.no

69 87 71 77

Oslo

Nydalsveien 12, 0484 Oslo

oslo@sempro.no

Lillehammer

Jernbanegata 13, 2609 Lillehammer

lillehammer@sempro.no