Om oss.

Sempro er et digitalbyrå og et digitalt kompetansehus.

Vi er et markedsføring-, annonsering- og SEO-byrå. Vi er Google Premier Partner, medlem av Bra Søk og jobber tett med Facebook Dublin, LinkedIn og Snapchat i Norge. Vi er et av få norske byråer innen søk og sosiale medier, som også har en stor avdeling for teknisk utvikling. Vi brenner for alt som er nytt og vi jobber hurtig i en digital verden i kontinuerlig endring.

Vi er opptatt av å skape historier mottageren oppfatter som relevant, inspirerende og engasjerende. Historier som i tillegg rangerer godt i Googles søkeresultater.

Sempro er et av Norges raskest voksende digitalbyråer, med spisskompetanse innen: søkemotoroptimalisering, digital strategi, innholdsproduksjon, webutvikling og annonsering. Selskapet er eid av Egmont Publishing (70%) og gründerne (30%). 

De aller fleste av våre ansatte jobber hands on med performance marketing, SEO og analyse, hver eneste dag. Vi er en viktig del av markedsavdelingen til over 150 norske bedrifter. Sempro er kåret til Norges beste sosiale medier byrå og er Google Premier Partner. Våre kontorer er i Moss og Oslo.

Vi fokuserer på innhold som gir resultater. "Content" i form av tekst, video og bilder som er basert på analyse, innsikt og strategi, og som gir verdi for bedrifter og deres kunder. 

Vi finner det attraktive krysningspunktet mellom det kunden ønsker å formidle, og det publikum ønsker å høre.

Pin

Oslo
Pin

Moss

Kart over norge

Norges raskest
voksende digitalbyrå.

Vi har to kontorer i Norge: Oslo og Moss.
Kom gjerne innom for en prat om digital markedsføring.

AVTAL ET MØTE HVA ER ET DIGITALBYRÅ?

Hvorfor Sempro?

5 gode grunner

#1 DE BESTE HODENE

Vår viktigste ressurs er folkene som jobber hos oss. Vi jobber kontinuerlig med kompetanseutvikling, trening og sertifiseringer. Hos oss trives folk.

#2 FORNØYDE KUNDER

95% av våre kunder kommer fra anbefalinger fra andre. Det er vi stolte av. Kunden kommer alltid først. Vi måler kontinuerlig kundetilfredshet, vi leverer på forretningsmål og bidrar til bedre bunnlinje. 

#3 SKALERBAR OG EFFEKTIV

Med over 50 fast ansatte og et frilansnettverk på godt over 80 dyktige skribenter er Sempros innholdsteam blant landets største. Vi har stor produksjonskapasitet og er svært skalérbare.

#4 INNSIKT OG ANALYSE

Vi har levert innholdsproduksjoner til over 400 store og små selskaper. Vi vet hva som beveger målgruppen og som skaper resultater. Vi måler alt. Alltid.

#5 GASELLE 8 ÅR PÅ RAD. 

Sempro ble etablert i 2010, og har siden hatt positiv vekst. Vi er opptatt av å nå våre kunders forretningsmål  og øke bunnlinjer. Grunnen til at vi vokser er at vi leverer resultater for kundene våre. Sempros 30 største kunder har økt sin omsetning med 76% og driftresultat med 34% siden de ble kunde hos oss, i snitt. 

Våre viktigste leveranser

Strategi og konseptutvikling

Vi legger smarte strategier og utvikler spennende innholdskonsepter.

Innholdsproduksjon

Våre redaktører og kreatører lager kvalitetsinnhold til alle medieplattformer.

Distribusjon og optimalisering

Vi drifter kampanjer og optimaliserer innhold etter ønskede målgrupper.

Design

Vi leverer effektivt og treffsikkert design – både på analoge og digitale flater.

Foto- og filmproduksjon

Vi leverer både store og små foto- og filmproduksjoner.

Magasinproduksjon

Vi har lang erfaring med produksjon av større magasiner og advertorials.

Teknisk utvikling

Vårt in-house utviklerteam lager alt fra lekre, redaksjonelle sider til avanserte nettsteder og applikasjoner.

Målgruppeinnsikt

Dyp målgruppeinnsikt er grunnmuren i alle våre produksjoner.

Drift av SoMe-kanaler

Vi tar oss av produksjon og drift av innhold i sosiale medie-kanaler.