Annonsering.

En god annonseringsstrategi på nett er viktig for din merkevare og dine forretningsmål. 

Annonseringsstrategier på nett er selve ryggraden i Sempro. Vi har spesialisert oss, over mange år, på å utvikle gode annonsestrategier, drifte og optimalisere kampanjer i sosiale medier, søkemotorer og display-annonser. I tillegg har vi en egen utvikleravdeling som lager nettsider, landingssider og tekniske løsninger for digitale annonsekampanjer. Trenger du hjelp med digital annonsering? Les videre

Enten du skal flytte på produkter eller løfte varemerke så må du få ditt engasjerende innhold til å fly.

Sempro er spesialisert på å utvikle smarte spredningsstrategier, drifte og optimalisere kampanjer i sosiale medier, søkemotorer og display-annonser.

Performance Marketing - Annonsering på nett

Våre annonseeksperter, eller fagfolkene vi kaller performance-spesialister, har mange års erfaring med å optimalisere budskap i annonser for at de skal virke best mulig opp mot våre kunders forretningsmål.
Les mer om annonsering på Facebook med Sempro

Vi er Google Premier partner og har vunnet priser for beste Sosiale Medier Byrå, på bakgrunn av vår kunnskap om annonseflatene. Vi jobber tett med vår innhold og SEO avdeling, samt grafikere og animtaører for å utforme budskap og innhold slik at vi treffer målgruppen på best mulig måte. Vi jobber strategisk med plattformer som Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat, og er alltid 100 prosent oppdatert på nye annonserings-produkter og muligheter. 

Søkemotorannonsering (SEM)

Ved bruk av Google Ads kan vi drive svært målrettet trafikk fra Google til din nettside. Dette gjør vi ved å kjøpe riktige og relevante nøkkelord/keywords og å optimalisere kampanjen løpende. I starten av en kampanje samarbeider performance, rådgiver og kunde for å sette målene for kampanjen, og bygger opp kontoen deretter. Sempro er Premium Google Partner og har lang erfaring med å skape mest mulig effekt ut av søkemotorer. Anbefalt artikkel: Hva er forskjellen på SEO og SEM?


Annonsering på Facebook og Instagram

Annonsering i sosiale medier er noe vi i Sempro har hatt et stort fokus på siden oppstart i 2010. Vi har et nært samarbeid med Facebook i Dublin, i tillegg til LinkedIn og Snapchat. 

Vi jobber kontinuerlig med optimaliseringer av annonsekampanjer på vegne av våre kunder, på plattformer som Facebook og Instagram. For de fleste bedrifter er det en svært viktig del av digitalstrategien å være synlig på plattformene som har best tilgang på data og målretting. Dette er i tillegg plattformene flest folk bruker. 

Vi hjelper deg gjerne med kampanjer, annonser og strategi på Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat og mange fler. Bruk kontaktskjemaet nederst på siden, så tar vi kontakt. 

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Google er vår viktigste kilde for informasjon og det er helt sentralt at innholdet ditt dukker opp når kunden gjør et søk etter dine tjenester eller produkter.
For å komme organisk høyt opp på Googles resultatliste må man optimalisere innhold og nettside. Dette heter søkemotoroptimalisering, eller Search Engine Optimization eller SEO. Sempro kan rådgi, tilpasse tekniske løsninger og/eller levere søkemotoroptimalisert innhold til dine nettsider. Les mer om hvorfor du skal bruke tid på SEO her

Bannerannonsering

Har du en liten, spesifikk målgruppe du vil nå, eller er merkevarebygging et av målene dine, kan Programmatisk være verdt å lære mer om. Programmatiske kampanjer gir god synlighet gjennom flere kanaler og medier. 

Sempro kan bistå med planlegging og kjøp av programmatiske annonsekampanjer. Vi kan også benytte tilleggsdata for å treffe enda spissere målgrupper. Vi har selv utarbeidet en såkalt whitelist med nettsteder vi har godkjent for annonsering for å skaffe best mulig kvalitet på leserne. 

Vi hjelper også med målrettet annonsering i Google Display Nettverk (GDN). Her bruker vi Googles egne data for å treffe ønsket målgruppe. Siden vi er Premium Google Partner samarbeider vi tett med Google og får tidlig tilgang og kunnskap om nye muligheter i deres verktøy.

Videoannonsering

Å markedsføre med videoinnhold er en svært effektiv måte å øke kunnskap og kjennskap, bygge troverdighet og varemerke. Sempro er spesialister på effektiv distribusjon av video og reklamefilm. 

I tillegg har vi i Sempro vår egen produksjonsavdeling for video, i Nydalen i Oslo. Dette er effektivt når vi skal redigere videomaterialet tilpasset hver enkelt kanal. Instagram, Facebook og Youtube behandler video på helt ulike måter og krever at vi skreddersyr materialet til hver enkel kanal. Se hva reklamefilm-konseptet til GE gjorde for merkevaren og salget. Eller les mer om hvorfor du bør bruke video som del av din innholdsstrategi. 

Kontakt oss.

Moss

Elisabeth von Hübschs gate 6, 1534 Moss

contact.no@s360digital.com

69 87 71 77

Oslo

Nydalsveien 12, 0484 Oslo