E-postmarkedsføring og automasjon.

En komplett salgs-& markedsføringsløsning, som gir mersalg.

Få flere leads og konverter dem til salg! Sharpspring og Sempro IQ kan håndtere alle dine kampanjer, hjelpe deg med relevant og dynamisk innhold og innhenter gode potensielle kunder. Med vår automasjonstjeneste for e-post kan du håndtere alt selv. Det gir deg full kontroll, er svært treffsikkert og er meget fornuftig priset. 
Ta kontakt med oss i dag for å se på løsninger 

Uten innsikt kan vi bare gjette oss frem til den beste historien. Uten historien betyr innsikt ingenting.

Vi har kombinert digitalt entrepenørskap med våre dype røtter innen media og publisering. Dette gjør oss spesielt godt rustet til å verdiøke merkevarer med gode historier som treffer målgrupper.

E-postmarkedsføring er en av de beste digitale strategiene for å øke merkevarebevissthet, komme i kontakt med nye leads, og få kunder til å komme tilbake og konvertere. I samarbeid med Sempro, og ved bruk av vår software kan du integrere de som besøker nettsiden din med ditt salgssystem. På den måten får du full kontroll over nettstedstrafikken din og nye leads. 

Softwareløsningen vi i Sempro benytter for oss selv og våre kunder er Sharpspring marketing automation. Vi er agency partner av Sharpspring i Norge.  Dette er en viktig del av vår egen markedsføring til eksisterende og potensielle kunder. I tillegg til å være et markedsføringsautomasjonsverktøy, er det også et fullverdig CRM-system. Du kan drifte alt selv, eller vi kan gjøre det for deg. 

Priser fra 3 990,- pr mnd. 

Vår marketing software-løsning inneholder bl.a.:

  • Skjemaer
  • Nyhetsbrev
  • Pipeline
  • Landingssider
  • Attribusjon
  • Automasjon

Smart automatisert e-postmarkedsføring og CRM-system i ett


Sender du ut e-post og nyhetsbrev manuelt i dag? Med Sharpspring får du mer kontroll og bedre tid. Systemet lar deg full-automatisere det aller meste av kommunikasjon og gir enkel tilgang til gode rapporter og attribusjon. Ved strategisk bruk av disse funksjonene, kan du se hvilke av dine andre markedstiltak som leder til at potensielle besøker deg, eller handler hos deg.


Sharpspring er også et CRM-system, hvor dine leads og markedsføringstiltak er fullintegrert. Dette gjør det enkelt å sette opp salgsstrakter og holde oversikt over potensielle og eksisterende kundeforhold. Du kan drifte alt selv, eller vi kan gjøre det for deg.


Landingssider, arbeidsflyt og automatisering


I Sharpspring setter du enkelt opp e-poster, nyhetsbrev, samle lister og lage landingssider. Det er enkelt å samarbeide med et byrå om innholdet eller på tvers av en markedsavdeling. 


Samtidig gir Sharpspring deg muligheten til å automatisere utsendelser og opprette lister basert på adferden til de som besøker nettsiden eller netthandelen din. Plattformen er også svært rimelig, sammenlignet med konkurrerende marketing automation plattformer som f.eks. Hubspot.

Les også: Hva er det viktigste innen Digital Markedsføring

Sempro har lang erfaring med å implementere innholdsstrategier, løpende behandle data fra ulike kilder og optimalisering av kommunikasjonen. Vi bidrar med implementering, opplæring og oppfølging av Sharpspring. Som et fullservice digitalbyrå kan vi også drifte all din tilstedeværelse på nett for deg, og sørge for bedre målbare resultater.

Ta kontakt med oss i dag! Sammen finner vi ut om Sharpspring er løsningen for deg og din bedrift.

Dynamisk innhold og treffsikker markedsføring


Med vår Sharpspring, kan du sørge for at besøkende på nettsiden din får innhold som er tilpasset deres adferd på nett. Om de har kjøpt en tjeneste av deg tidligere, eller indikert at de er interessert i en type produkt, så kan du med Sharpspring sørge for at innholdet på siden din er tilpasset brukeren og oppleves som svært relevant og treffsikkert. Styrk dine eksisterende kundeforhold ved å skreddersy e-postutsendelser til de som har kjøpt av deg tidligere, basert på deres digitale adferd.

Kjernefunksjoner: 
- Adferdsbasert e-post
- Kampanjesporing
- Dynamiske landingssider
- SoMe-dashboard og kalender
- CRM og salgsløsning
- Dynamiske skjemaer
- Rapporter og analyse
- Anonym besøks ID
- GDPR compliant

Kontakt oss.

Moss

Elisabeth von Hübschs gate 6, 1534 Moss

contact.no@s360digital.com

69 87 71 77

Oslo

Nydalsveien 12, 0484 Oslo