Innhold.

Oppskriften på godt innhold er: Innsikt + en god dose kreativitet.

Vårt team består av skarpe skribenter, redaktører, durkdrevne strateger, SEO-spesialister og kreatører som kan filme, fotografere, skrive, tegne og designe. Vi kan komplimentere dine eksisterende redaksjonelle kapasiteter eller stå for hele din innholdsproduksjon. Vårt fagfelt er innholdsmarkedsføring og vi er spesialisert i å lage godt, relevant og interessant innhold som engasjerer din målgruppe. 

Oppskriften på godt innhold er: Innsikt + en god dose kreativitet.

Vårt team består av skarpe skribenter, redaktører, durkdrevne strateger og kreatører som kan filme, fotografere, skrive, tegne og designe. Vi kan komplimentere dine eksisterende redaksjonelle kapasiteter eller stå for hele din innholdsproduksjon. Vårt fagfelt er innholdsmarkedsføring og vi er spesialisert i å lage godt, relevant og interessant innhold som engasjerer din målgruppe.

Våre innholdstjenester

Tekst Foto- og videoproduksjon Illustrasjon Animasjon Grafisk design Webmagasiner Prosjektledelse Innholdsledelse Innholdsstrategi Research Infographics

Digitale magasiner

Sempro er spesialisert på digital innholdspresentasjon. Når man markedsfører med innhold, såkalt content marketing, er det viktig at den digitale plattformen gir det gode innholdet en rettferdig innpakning. Leserne skal få en god leseropplevelse samtidig som konverteringspunkter skal fungere effektivt. Våre innholdskreatører jobber også i tett tospann med våre spredningseksperter slik at vi optimaliserer innholdet til søkemotorer (SEO), ulike kanaler og målgrupper.

Grafisk design og magasinutvikling

Våre grafiske designere og layoutere har skapt lekre magasiner og print-produkter av høy kvalitet i flere tiår. Vårt fokus er å pakke godt innhold inn i et visuelt uttrykk som bærer budskapet effektivt. Magasiner med godt og relevant innhold har lang levetid og kan beviselig flytte holdninger og bygger merkevarens identitet. Vi utvikler designkonsepter som kan tas ut både på print og digitalt.  

Levende bilder

Film kan engasjere og vekke følelser bedre enn noe annet innholdsformat. Vi hjelper våre kunder med visuell historiefortelling som bygger opp under merkevarens verdier og visjoner. Vårt team på levende bilde består av durkdrevne videojournalister, illustratører og animatører. Vi kan gjennomføre alt fra store til små prosjekter og vi er trent på å lage innhold optimalisert til ulike kanaler. 

Kontakt oss.

Moss

Tykkemyr 1, 1597 Moss

post@sempro.no

69 87 71 77

Oslo

Nydalsveien 12, 0484 Oslo