Vi utvikler nettsider som skaper resultater.

Har du råd til å ha en nettside som ikke virker?

Nettsiden din må gi et best mulig inntrykk av merkevaren og bedriften din.


Les om hvorfor Sempro bør lage din nettside.

Nettsider må gi de besøkende en god brukeropplevelse, den må funke på alle enheter og den må dukke opp i søkemotorer. I tillegg skal den være enkel å jobbe med, og nettsiden skal, ikke minst, være rask og kostnadseffektiv. Ønsker du å se på en ny nettside-løsning? Kontakt oss nå!

Nå dine forretningsmål

Når vi utvikler nettsider for våre kunder starter vi med å sette oss inn i kundens forretningsmål. Det er viktig at alt fra design og innhold til tekniske løsninger bygger opp under strategiene og planene som er lagt til grunn. Skal nettsiden opptre som en salgsmaskin, ved å skaffe nye leads eller konvertere direkte, eller skal den informere og inspirere med godt innhold? Skal den gi oss innsikt og mulighet til å samle data fra de besøkende? Hvordan skal den bygge et publikum over tid?


Våre utviklere brenner for å utvikle moderne nettsideløsninger av høy kvalitet i tråd med kundens forretningsmål. Dette er en del av Sempro-prosessen.

Brukeropplevelsen er viktig (UI og UX)

En nettside med dårlig brukeropplevelse kan koste deg dyrt. I Sempro designer vi nettsider med fokus på brukergrensesnitt (“UI”) og brukeropplevelse (“UX”).


Hva er UI og hva er UX?

  • Brukergrensesnitt (“UI”) er hvordan nettsiden ser ut
  • Brukeropplevelse (“UX”) er hvordan nettsiden faktisk fungerer


Det høres kanskje ut som det samme, men la oss gi deg to eksempler. En nettside kan ha et fint design, men likevel være vanskelig å bruke. En annen nettside kan se grusom ut, men likevel være enkel å bruke. God UI og UX er viktig når man bygger en ny nettside. Vi leverer nettsider som både ser fine ut og som er effektive å bruke.

Nettsiden besøkes primært fra mobilen

Over 54 % av besøk på nettsider gjøres fra en mobil enhet. Antall besøk fra mobil øker og øker, mens besøk fra desktop krymper i samme takt. Tidligere var det nok at nettsiden var “mobiltilpasset”. I dag bør nettsiden primært bygges for mobile enheter — deretter tilpasses desktop. En bonus ved å designe nettsidene for mobile enheter er at man blir mer selektiv på innhold man skal ha med.


Test om din nettside er mobiltilpasset

Google har utviklet et verktøy som lar deg raskt og enkelt teste om din nettside gir en god brukeropplevelse på mobil.

Raske nettsider er lønnsomme

Lastetiden på nettsiden din skal holdes under to sekunder — om mulig gjerne ett sekund. Basert på tall fra Akamai vil ett sekund økt innlastingstid for nettsider kunne koste deg opptil 20% konverteringer. Sempro leverer nettsider med rask lastetid både for desktop og mobil. Test din side her!

Test lastetiden på din nettside!

Google Page Speed er et verktøy som lar deg raskt og enkelt teste om din nettside gir en god brukeropplevelse på mobil.

Gjør alt selv eller la oss gjøre jobben for deg!

Nettsider vi produserer, bestemmes som nevnt, av dine forretningsmål og strategien vi sammen blir enige om. Dersom det er viktig for deg å kunne endre og legge inn tekst og bilder selv i hverdagen, så lager vi løsninger hvor dette er hensyntatt.


For deg som ikke har tid til dette i en travel hverdag, så er vår kjernekompetanse innhold og SEO . Vi sørger for å ivareta og forbedre din digitale tilstedeværelse, din merkevare og din merkevares resultater når potensielle og eksisterende kunder gjør søk i Google og Bing, ved hjelp av god SEO.

Vi er eksperter på Laravel

I et hav av teknologier er det vanskelig å vite hva man skal velge når man bygger nettsider eller generelle nettløsninger. Laravel er et av de mest populære rammeverkene i verden. Vi har bygget løsninger med Laravel siden 2014 og tør å kalles oss eksperter i rammeverket. Laravel har et fantastisk økosystem som lar oss bygge løsninger raskere og smidigere.

Vi har blant annet bygget disse løsningene med Laravel

Ønsker du en WordPress-løsning?

Vi har lang erfaring med å bygge nettsider i WordPress. Med WordPress får du mye funksjonalitet "ut av boksen". Løsningen er godt egnet for blogger, nettavis, markedsføringssider og mye mer. Flere har kjennskap til WordPress fra tidligere og ønsker å bygge sin nye nettside på samme måte. Snakk med oss om du ønsker en ny nettside med WordPress!

Vi har blant annet bygget disse løsningene med WordPress

Få en gratis SEO-revisjon!

Søkemotorer som Google er avhengig av mange faktorer for å rangere en nettside. Det å utvikle en bra side og samtidig ha god kontroll på SEO, henger tett i sammen. Sempro har en egen utvikleravdeling som lager teknisk gode nettsider. I tillegg er vi blant landets ledende byråer på SEO. Få en forenklet SEO-analyse av nettsiden din ved å bruke skjemaet vårt, og identifiser om du har problemer som kan gjøre at du ikke får så gode resultater som du burde. Test siden din helt gratis her.

Mikrotjenester og API-integrasjoner

I tillegg til å bygge nettsider lager vi også mikrotjenester. Vi jobber ofte med å integrere systemer med hverandre. Kanskje har du allerede en nettside og ønsker utvidet funksjonalitet? Eller ønsker du å integrere med ditt CRM eller andre systemer? Stort sett alt kan kobles sammen for å skape det du trenger. Ta kontakt med oss for å starte ditt prosjekt.

Åpen kildekode

Vi mener åpen kildekode er fremtiden og benytter dette i alle våre produksjoner. Vi forsøker å bidra til åpen kildekode med våre egne biblioteker når vi har anledning. Vi jobber aktivt med å holde oss selv oppdaterte på ny teknologi og vil til enhver tid levere fremtidssikre og trygge løsninger.

Følg oss på GitHub

Kontakt oss.

Moss

Elisabeth von Hübschs gate 6, 1534 Moss

contact.no@s360digital.com

69 87 71 77

Oslo

Nydalsveien 12, 0484 Oslo