Strategi.

Uten innsikt kan vi bare gjette oss frem til den beste historien. Uten historien betyr innsikt ingenting.

Vi har kombinert digital innsikt med våre dype røtter innen media og publisering. Dette gjør oss spesielt godt rustet til å verdiøke merkevarer med gode historier som treffer målgrupper. 

Uten innsikt kan vi bare gjette oss frem til den beste historien. Uten historien betyr innsikt ingenting.

Vi har kombinert digitalt entrepenørskap med våre dype røtter innen media og publisering. Dette gjør oss spesielt godt rustet til å verdiøke merkevarer med gode historier som treffer målgrupper.

Strategien og analysen er hjernen og den første beveger bak alle tiltak og aktiviteter. Strategien er planen for hvordan en bedrifts forrettningsmål skal nås. Derfor vil strategien påvirke alt fra design, innhold, språk, teknologi til annonsering.

Vi bidrar med:

  • Digitalstrategi
  • Markedsføringsstrategi
  • Innholdsstrategi
  • Kanalstrategi
  • Målgruppeanalyse

Implementering av strategi

For mange organisasjoner kan det være tungt å tilpasse seg en digital hverdag der jevn innholdsproduksjon, målgrupperettet annonsering og løpende analyse er oppskriften på suksess.

Les også: Hva er det viktigste innen Digital Markedsføring

Sempro har lang erfaring med å implementere innholdsstrategier, løpende behandle data fra ulike kilder og optimalisering av kommunikasjonen. Vi kan bidra med implementering, opplæring og oppfølging av organisasjonen.

I den ekstremt dynamiske digitale hverdagen vi lever i dag er det kritisk at vi evner å virkelighetsorientere strategien fort. Nye konkurrenter dukker stadig opp, nye kanaler blir tilgjengelige og målgruppens adferd endres fortere enn noensinne. Derfor er Sempros metodikk bygget opp på løpende innsikts og datainnhenting og fortløpende strategi-justering.

Konseptutvikling

Et konsept er en beskrivelse på en brukeropplevelse. Konseptet gir retning på innhold og design. I Sempro lar vi kreativiteten slippe løs når gode konsepter skal klekkes, men vi er fortsatt opptatt av kunnskap og erfaring. Vi vet hva som funker mot nettopp din målgruppe.

Kontakt oss.

Moss

Tykkemyr 1, 1597 Moss

post@sempro.no

69 87 71 77

Oslo

Nydalsveien 12, 0484 Oslo