[webinar] Vet du hvor synlig du er?

Google-hvor-synlig-er-du-SEO

Vet du hvor synlig du er?

Vet du egentlig hvor synlig du er i søk? Sindre deler sine tips og triks for hvordan du raskt og enkelt kan få et bedre innblikk i din tilstedeværelse på Google. – og hvordan du kan utnytte det du finner.

  • Når: torsdag 24. september klokken 14:00
  • Link til webinar: Registrer deg for å få tilsendt link
  • Pris: Gratis
  • Språk: Norsk
  • Presentert av: Sindre Kjosås, SEO-spesialist i Sempro AS

Bli med og lær mer om din synlighet på nett!

Vi vil også ha en Q&A på slutten! Send gjerne inn spørsmål om det du måtte ure på rundt synlighet i søk. Vi vil forsøke å svare på så mange spørsmål som mulig. \r Webinaret passer for: Personer som jobber i markedsavdelinger og ledere med ansvar for markedsføring i bedrifter – det du lærer kan hvem som helst i bedriften gjøre, og krever ingen forkunnskaper. Dette er for deg som ønsker å vite mer om hvordan man ser ut i søk, og hvilket potensiale som ligger der.

*For å kunne administrere webinaret og sende deg linker, så må du godta kommunikasjon med Sempro når du registrerer deg. Du kan også melde deg på til nyhetsbrev og annen kommunikasjon vedrørende webinarer og tips. Du kan lese mer om hvordan vi benytter denne dataen på vår side om personvern og informasjonskapsler under avsnittet "Webinarer ".

Påmelding her