[webinar] Hva skjer med prisene i annonsemarkedet?

webinar 10. juni 2020 klokken 11:00 Sempro AS

Hvordan har prisutviklingen i annonsemarkedet vært de siste månedene? Hvordan har prisutviklingen på digital markedsføring vært etter at Norge ble stengt, og nå gradvis åpnes opp igjen? Hva er den nye normalen? Hvilke muligheter gir det deg? Markedet er i enorm endring. Avhengig av bransje så er du hardt rammet, middels rammet eller lite rammet av Coronaviruset. Kjetil ser på tendenser og trender i markedet.

Les mer lenger ned om hvem som bør delta og hva vi håper er etterlatt inntrykk

Om webinaret

  • Når: onsdag 10. juni 11.00-11.45
  • Hvor: Webinar - registrer deg for å motta link
  • Pris: Gratis
  • Språk: Norsk

Hva: Sempros erfarne senior rådgiver og partner Kjetil Sinding gir deg innsikt og tips til hvordan du - ved hjelp av data og innsikt - kan sørge for at du får mest ut av dine digitale investeringer avhengig av hvordan pandemien rammer din bransje. Du har en unik mulighet nå til å posisjonere din merkevare. Å være med å skape en ny kundereise for kundene og produktene dine. Det er billigere å gjøre det nå enn senere. Kjetil ser på prisbildet akkurat nå og hvor er vi på vei. Kan vi lære noe av tidligere pandemier?

Noen ganger er det små justeringer som skal til, for å få flere leads, økt digital trafikk og vekst i salg på nett og i butikk. Registrer deg for å få en unik innsikt i markedet nå!

​​​​​​​For hvem: Dette foredraget er for deg som jobber med markedsføringsstrategi og daglig jobber med å posisjonere din merkevare. Dette er for deg som ønsker innspill til forvaltning av budsjetter. Kjetil kommer til å gi dere innsikt rundt priser i de ulike kanalene både før og “etter” Corona. Du vil få argumenter for å justere budsjetter og ta nye markedsandeler.

Hold av en plass 10. juni, og få mulighet til å få svar på dine spørsmål knyttet til digital strategi i dagens skiftende marked.

​​​​​​​Merk av tiden i kalenderen. Selve presentasjonen varer ca 25-30 minutter, og vi vil også kunne besvare noen utvalgte spørsmål fra deltagere. I tillegg vil vi mot slutten presentere Sempro AS som byrå.

Kommende webinar: SEO med Sindre Kjosås, 17. juni 09:30

*For å kunne administrere webinaret og sende deg linker, så må du godta kommunikasjon med Sempro når du registrerer deg. Du kan lese mer om hvordan vi benytter denne dataen på vår side om personvern og informasjonskapsler under avsnittet "Webinarer".