[webinar] Snapchat for bedrifter

Snapchat for bedrifter - webinar

Om webinaret

Hvordan kan bedrifter oppnå forretningsresultater med Snapchat? Jørgen Nilsson fra Sempro og Steffen Rabben fra Snapchat Norge diskuterer dette + case. I tillegg får vi et innslag fra vår egen filterekspert, Adrian Lund.

  • Når: 27. august klokken 09:00
  • Link til webinar: Registrer deg for å få tilsendt link
  • Pris: Gratis
  • Språk: Norsk
  • Presentert av: Jørgen Nilsson fra Sempro og Steffen Rabben fra Snap Inc, i tillegg til Adrian Lund fra Sempro AS

Vi er så heldige at at vi får besøk av Steffen fra Snapchat Norge som sammen med Jørgen Nilsson vil snakke om statistikk og case på plattformen. Adrian har laget flere av verdens mest brukte Snap-og Instagramfiltere*. Han snakker om hvordan han går frem når han lager filtere og linser for Snapchat og Instagram.

Vi vil også ha en Q&A. Send gjerne inn spørsmål om annonsering, filtere og muligheter for bedrifter på Snapchat i forkant i skjemaet nedenfor. Vi vil forsøke å svare på så mange spørsmål som mulig.

Webinaret passer for: Personer som jobber i markedsavdelinger og ledere med ansvar for markedsføring i bedrifter. For deg som ønsker praktiske tips til hvordan du kan bruke Snapchat som markedsføringskanal, og samtidig bli inspirert. Også for deg som lurer på hvordan filtere lages og som vil vite mer om plattformen for bedrifter.

Registrer deg ved å bruke påmeldingsskjema nederst på siden og hold av datoen. Vi sender deg en mail som bekreftelse og link til YouTube, hvor webinaret vil foregå.

*For å kunne administrere webinaret og sende deg linker, så må du godta kommunikasjon med Sempro når du registrerer deg. Du kan lese mer om hvordan vi benytter denne dataen på vår side om personvern og informasjonskapsler under avsnittet "Webinarer".

KOMMENDE WEBINAR! Interessert i hva SEO og CRO kan gjøre for din bedrift? Meld deg på vårt kommende webinar 24. september klokken 14:00 her: https://www.sempro.no/webinar-seo-cro

Påmelding her